Tarief Huismeester Stapper

Huismeester Stapper is er voor iedereen die wel een helpende hand in huis of in het bedrijf kan gebruiken. Hij hanteert dan ook een schappelijk tarief voor zijn werkzaamheden. Huismeester Stapper werkt veelal op uurbasis “what you see is what you get” wel zo eerlijk toch! Of betaald u liever teveel? Voor grotere klussen zal hij uiteraard een offerte uitbrengen. Een compleet overzicht van alle klussen die Ron uitvoert, vindt u hier.

Prijs per uur

Huismeester Stapper rekent een prijs per uur voor zijn werkzaamheden, met een minimale afname van minstens 1 uur. De reiskosten (uren) zult u niet op de factuur tegenkomen, deze worden verwerkt in manuren/arbeid. De kosten van benodigde materialen zijn niet bij het uurtarief inbegrepen. Ron zal met u overleggen over de kosten van deze materialen en eventueel een prijsopgave maken indien gewenst.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Huismeester Stapper kunt u hier downloaden. Huismeester Stapper zorgt goed voor het milieu, daarom kunt u onze voorwaarden hier downloaden en bekijken. Op alle opdrachten die Huismeester Stapper uitvoert, zijn deze voorwaarden van toepassing. Op verzoek, en bij grotere klussen, ontvangt u natuurlijk wel een geprinte versie van de voorwaarden. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden of is u iets niet duidelijk, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ron via ron@huismeesterstapper.nl.

 

wiki

tarieven

 

Tarief