Elektra in huis

Het is belangrijk dat al het elektra in uw huis op de juiste wijze en op een veilige manier is aangesloten. Misschien werkt een schakelaar of stopcontact in uw huis niet goed? Of wilt u ergens een nieuw stopcontact maar weet u niet goed hoe dit moet? Neem dan contact op met Huismeester Stapper. Huismeester Stapper kan de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • het aanbrengen of vastzetten van schakelmateriaal
  • het ophangen en aansluiten van lampen
  • kleine elektra-aanpassingen
  • lampen voorzien van nieuwe bedrading
  • een extra groep in de meterkast aanbrengen
  • stopcontact in meterkast plaatsen

Elektra in de tuin

Nu we steeds meer tijd doorbrengen in onze tuin is het wel zo prettig als de tuin goed verlicht is. Ook voor buitenverlichting (bij de deur en in de tuin) kunt u Huismeester Stapper inschakelen. Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Ron

Elektra - Stopcontact plaatsen

Elektriciteit is niet meer weg te denken

Elektriciteit is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Dag en nacht wordt elektriciteit gebruikt; thuis, op het werk en in het verkeer voor verlichting, verwarming en apparaten. Als elektrische apparaten niet in orde zijn of verkeerd worden gebruikt, kunnen ze grote gevaren opleveren. Dat geldt ook bij het werken aan/met elektrische installatie/-delen zoals kabels/-haspels. Niet alleen verwondingen door een elektrische schok, maar er kan ook brand/explosie ontstaan door bijvoorbeeld kortsluiting of statische elektriciteit.

Toelichting

In huis en op kantoor hebben we elektrische wisselspanning van 220 volt (230 V), in de werkplaats waar vaak zwaardere machines staan, hebben we soms meer spanning nodig (380 V). Dit noemen we laagspanning. Hoogspanning is meer dan 1000 volt en vind je in bovenleidingen van bijvoorbeeld de trein (1800 V) en in transformatorhuisje (10.000 V).

voor de volledige uitleg kijk hier

Ik heb elektrawerkzaamheden te doen

Contact opnemen met Huismeester Stapper