Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Nijkerk, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn of omstreken? Dan bent u hier op het juiste adres. U kunt Huismeester Stapper inschakelen voor kleine klussen in en rond het huis. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een stopcontact of een extra stroomgroep in de meterkast. Wellicht wilt u een nieuwe thermostaatkraan in de douche geplaatst hebben of uw badmeubilair laten vervangen of voorzien van een nieuwe kitrand. Maar ook voor het boren van gaten in uw muren en uw plafond, voor het ophangen van lampen, rolgordijnen, schilderijen, legplanken, tv-meubels of een tv ophangbeugel kunt u bij Ron terecht. Heeft u een klus dat er niet tussen staat? Neem dan gerust contact op met Ron, want deze klusjesman draait er zijn handen niet voor om.

 

 

Contact met Huismeester Stapper 

Heeft u een vraag over het werk van Ron, wilt u een klus bij hem uitzetten of wilt u meer informatie vragen? Vraag het Ron via dit contactformulier, WhatsApp 085-1308513 of als u Ron persoonlijk wilt spreken neem dan gerust telefonisch contact met hem op.

 

De werkzaamheden die Ron verricht komen grotendeels overeen met het werk dat een conciërge vroeger deed, maar dan wat uitgebreider. Kijkt u eens onder diensten welke werkzaamheden Ron voor u kunt doen. Staat uw klus er niet tussen? Geen probleem. Geen klus is Ron te gek! Bel hem op 085-1308513 en hij heeft vast een oplossing dat naar uw wens zal zijn.

 

Ron Stapper
085-1308513
huismeesterstapper.nl
huismeesterstapper@gmail.com

 

KVK-nummer 60964219

Uittreksel Handelsregister 60964219

BTW-identificatienummer: NL001377925804

Het nieuwe btw-identificatienummer noemen we ook wel: btw-id


Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht