contact

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Apeldoorn, Amersfoort of omstreken? Dan bent u hier op het juiste adres! U kunt Huismeester Stapper inschakelen voor kleine klussen in en rond het huis. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van internet, draadloze printers, het plaatsen van een stopcontact of een extra stroomgroep in de meterkast. Wellicht wilt u een nieuwe thermostaatkraan in de douche geplaatst hebben of uw badmeubilair voorzien van een nieuwe kitrand. Maar ook voor het boren van gaten in uw muren en uw plafond, voor het ophangen van (rol)gordijnen, lampen, schilderijen, legplanken en tv-meubels en voor het in elkaar zetten van kasten kunt u bij Ron terecht. Heeft u een klus die er niet tussen staat? Neem dan ook contact op met Ron, want deze klusjesman draait er zijn hand niet voor om.

 

 

Contact met Huismeester Stapper 

Heeft u een vraag over het werk van Ron, wilt u een klus bij hem uitzetten of wilt u meer informatie vragen? Vraag het Ron via dit contactformulier, WhatsApp (085 13 085 13) of als u Ron persoonlijk wilt spreken neem dan telefonisch contact met hem op.

 

De werkzaamheden die Ron verricht komen grotendeels overeen met het werk dat een conciërge vroeger deed, maar dan wat uitgebreider. Kijkt u eens onder diensten welke werkzaamheden Ron voor u kunt doen. Staat uw klus er niet tussen? Geen probleem. Geen klus is Ron te gek! Bel hem op 085 13 085 13 en hij heeft vast en zeker een passend antwoord voor u klaar!

 

Ron Stapper
085 13 085 13
huismeesterstapper.nl
ron@huismeesterstapper.nl
huismeesterstapper@gmail.com

 

KVK-nummer 60964219

Uittreksel Handelsregister 60964219

BTW-identificatienummer: NL001377925804

Het nieuwe btw-identificatienummer noemen we ook wel: btw-id


Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht